Reklamefilm

Vi har flere tusen videoproduksjoner på samvittigheten.

Arrangement

Vi har lang erfaring med videoproduksjoner fra små og store arrangementer i hele landet. Alt fra kickoff og seminar til musikkfestivaler og større begivenheter innen sport og idrett. Vi er til stede der det skjer og sørger for å fange den gode stemningen og de riktige øyeblikkene til din reklamefilm.

Dronevideo

Dronevideo gir deg luftige og spektakulære bilder! Våre erfarne operatører har både droneutstyret og tillatelsene som trengs for å skape flott og fartsfylt reklamevideo fra uventede perspektiver. Drone kan også brukes til inspeksjon av bygninger og konstruksjoner, eller kartlegging av uteområder.

Reklamevideo

Reklamevideoer hjelper deg med å formidle ditt produkt eller tjeneste på en effektiv og tiltalende måte. Det kan være alt fra en kort video til en lengre reklamefilm, og kan brukes i ulike medier som TV, sosiale medier eller på nettsider. Fortell din historie med en filmproduksjon fra oss!

Videobanner

Video er i stor grad en integrert del av moderne nettsider. Et skreddersydd videobanner formidler mye informasjon på kort tid og fungerer som et effektivt blikkfang. Slike bannere kan også brukes i annonsering i sosiale medier eller andre annonsenettverk. Våre filmproduksjoner sørger for at nettopp din nettside skiller seg ut.

Kinoreklame

Det er noe helt eget å få presentert seg på det store lerretet! Kinoreklame er en annonsekanal som gir inntrykk og lar deg som annonsør nå ut til et bredt og mottakelig publikum. Vårt utstyr matcher kravene som stilles til videoproduksjon, og vi tilpasser innholdet til alt fra små mobile enheter til store flater som messeskjermer og kinolerret.

Dokumentar

Dokumentarfilm er et perfekt verktøy for å formidle en historie eller et budskap om virkelige hendelser eller personer. Det kan være alt fra en kort dokumentarfilm til en lengre film og kan være om et bredt spekter av emner. Vi sørger for å fange historien eller budskapet på en ærlig og troverdig måte.