Nettbutikk

Nettbutikken din skal ikke bare se bra ut – den skal også selge.

Nettbutikk

For at en nettbutikk skal være brukervennlig og sømløs, må flere ulike løsninger snakke sammen. Lagerbeholdning, logistikk og IT-systemer må være på plass, i tillegg til at designet skal representere bedriften. Kravene som stilles til din nettbutikk er stadig mer krevende, og om besøkende ikke føler seg trygg og ivaretatt er veien kort til konkurrenten din.

Med viktig input fra deg designer vi en nettbutikk med brukerne og deres behov i sentrum. Du får en nettbutikk som er tilpasset alle typer enheter og skjermer, slik at brukeropplevelsen blir helt optimal. Vi benytter en av verdens største løsninger, WooCommerce, og skreddersyr løsningen for deg.

Funksjonalitet og strategisk design

Design er ikke bare utseende, men også funksjon. En moderne nettbutikk må ha skreddersydd funksjonalitet, noe som krever avansert programmering. Vi tenker kommersielt, og kombinerer vår kunnskap om markedsføring med det siste av funksjonalitet.

Vår programmeringskompetanse, kombinert med rådgiverens kreativitet og kundens konkrete behov gjør at våre løsninger kan utgjøre en stor forskjell på topp- og bunnlinje.

Fortell oss hva du trenger, så finner vi den beste løsningen for deg!

Søkefunksjonalitet

Søkefunksjonalitet gjør det mulig for kundene å søke etter produkter ved å bruke et søkeord eller en frase. Dette gjør det enklere for kundene å finne det de leter etter, spesielt hvis de er usikre på hva de skal se etter eller ikke vet hvilken kategori produktet er i.

Produktkatalog

En produktkatalog i en nettbutikk gir kunden en oversikt over hele produktutvalget ditt. Det inneholder informasjon om produktene, som beskrivelse, pris, bilder og andre detaljer. Vi skreddersyr produktkatalogen din akkurat slik du vil ha den, og sørger for at den er stilren og enkel å navigere.

Integrasjoner

Integrasjon med betalingsløsninger i en nettbutikk refererer til å koble butikkens nettside til en eller flere betalingsløsninger, slik at kundene kan fullføre sine kjøp ved å betale med ulike metoder.

Varekurv og betalingsprosess

En nettbutikk trenger en pålitelig og brukervennlig betalingsløsning. Med Klarna eller Vipps kan kundene dine betale for produktene sine med faktura, delbetaling, kort eller Vipps, alt på en enkel og brukervennlig måte.

Produktfiltrering

Produktfiltrering gjør det mulig for kundene å sortere og begrense produktutvalget ved å bruke ulike kriterier. For eksempel kan en kunde filtrere produktene etter pris, merke, størrelse, farge osv. Dette gjør det enklere for kundene å finne det de leter etter og øker sannsynligheten for at de gjør et kjøp.

Noen av våre nettbutikker: