Digitalt design

Webdesign, animasjoner og grafiske annonser.

Webdesign

Det er mye arbeid som ligger bak en god nettside. Webdesign er en av hjørnesteinene i slike prosjekter, og dette er noe vi har mye fokus på. I vårt arbeid med alle nettsider lager vi alltid skisser først, slik at design og brukeropplevelse får prioritet. Skissene utarbeides ut fra kundens ønsker og profil, og vi sørger alltid for at de er helt optimalisert til alle typer skjermer.

Animasjoner

Vi skaper et levende uttrykk på de plattformene du selv ønsker, enten det er på nettsiden eller i annonser. Elementer av animasjon gjør deg til en spennende aktør som skiller deg litt ut. 

Når du kommuniserer med animasjoner, vil du kunne styrke merkekjennskapen og underbygge fordelene med dine tjenester eller produkt. Dette vil igjen øke sjansen for flere kunder. 

Vi skreddersyr små og store animerte elementer til deg og ditt behov.

VinnVinn_Reklame_visuell_kommunikasjon_digitalt_design_grafiske_annonser

Grafiske annonser

For å styrke merkevaren din, må du synes. Dette hjelper vi deg med!

Vi lager grafiske annonser som promoterer både deg, tjenestene dine og eventuelle kampanjer du kjører. Ved hjelp av kompetanse og kunnskap om hva som fungerer på hvilke plattformer, sørger vi for at du når ut til målgruppen din. 

Med en oppskrift som består av inspirasjon, idémyldring og kreativitet, formidler vi ditt budskap på en spennende og engasjerende måte.