Foto

Bilder som forteller DIN historie.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_matfoto

Matfoto

For restauranter og spisesteder er det viktig med gode bilder av maten man tilbyr for å tiltrekke seg gjester. Våre fotografer har svært lang erfaring med matfoto og har sørget for lekre og appetittvekkende bilder fra alt i fra bistro og catering til de aller flotteste restaurantene.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_dronefoto

Dronefoto

Ved hjelp av dronefoto leverer vi unike og ofte spektakulære bilder fra et perspektiv som ikke er like lett tilgjengelig for alle. Dronefoto kan brukes i flere ulike sammenhenger, og våre fotografer har både droneutstyret og tillatelsene som trengs for å skape flotte bilder fra høyt oppe i lufta.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_produktfoto

Produktfoto

Vi leverer produktfoto av alle mulige produkter; lyskastere til båt, labutstyr, treningstøy, hundebekledning eller duggfriske smoothies, våre fotografer har lang erfaring med produktfoto innen de fleste kategorier. Gode og selgende produktbilder er helt essensielt om man skal vise frem produktene sine i en nettbutikk eller i produktkataloger.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_portrettfoto

Portrettfoto

Portrettfoto er et viktig virkemiddel i markedsføring og presentasjon av bedrifter. Gode og oppdaterte portretter viser frem de ansatte fra sin beste side og bygger tillit mellom kunde og leverandør. Profesjonelle portretter gir ofte et stort løft i kvalitet fra hva man får til på egen hånd.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_boligfoto

Interiørfoto

Interiørfoto kan brukes til å presentere boliger, showroom, utstillinger eller andre settinger hvor møbler, tekstiler eller arkitektur står i fokus. Vi har lang erfaring innen området fra både byggebransjen, møbelindustrien og referanseprosjekter for dyktige håndverkere.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_sportsfoto

Sportsfoto

Gode sportsbilder vekker følelser! Når det kommer til sport og idrett har våre fotografer svært mye erfaring. Enten det er i bokseringen, i puddersnøen, på terrengsykling eller på store idrettsarrangement som Trondheim Maraton. Idrettsfoto handler om å fange de helt riktige øyeblikkene, og marginene er ørsmå.

VinnVinn_Reklame_innholdsproduksjon_foto_eventfoto

Eventfoto

Vi har lang erfaring med foto på konserter og events. Enten du trenger å dokumentere det som foregår på, foran eller bak scenen, kjenner vi spillereglene for arbeid både før, under og etter et arrangement, og vi leverer høykvalitets materiell skreddersydd etter dine behov.