Fjellulla

AntiBug Textile – teknologien som frastøter flått og andre insekter.

Branding / Foto / Grafisk / Nettbutikk / Print / Video

VinnVinn_Reklame_Fjellulla_nettbutikk_1

Det hele startet da et ektepar fra Trondheim ble oppmerksom på den økende flåttproblematikken i Norge og resten av verden. For de som lever av å være ute, kan flåtten ødelegge mye av kosen. Samtidig var de begge også opptatt av gode klær til å være ute i. 

Dette ekteparet satte seg godt inn i flåttproblematikken og tok viktige forholdsregler, men fant fort ut at dette likevel ikke var nok. De fikk derfor en idé rundt et behov de mente ikke var godt nok dekket i dagens marked. 

VinnVinn_Reklame_Fjellulla_logo

Myke og behagelige ullklær av merinoull og bambus laget med AntiBug Textile – en teknologi som frastøter flått og andre insekter. Plaggene er helt kløfrie, hvilket kommer av at et tynt lag bambus ligger innerst mot huden. 

De hadde ideen, og de hadde støtten fra Innovasjon Norge. De gjennomførte flere tester på et laboratorium i Tyskland, og plutselig hadde de et produkt. Produktet manglet dog én viktig brikke – nemlig markedsføring.

VinnVinn_Reklame_Fjellulla_foto_2
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_hangtag
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_nettbutikk_2

Vi har fått lov til å være med på dette eventyret helt fra start. I samarbeid med gründer-ekteparet har vi jobbet mye med branding og bygd en identitet som har begynt å feste seg godt i dagens marked.

Denne identiteten har vi tatt med oss videre i utviklingen av nettbutikken deres, hvor fokuset har vært å presentere produktene på en spennende og innovativ måte. Dette har vi gjort ved å lage store mengder foto- og videomateriell i idylliske og naturskjønne omgivelser. Informasjonsdeling har vært viktig for de to gründerne hele veien, og vi har derfor brukt mye tid på alt av tekstproduksjon og research. 

VinnVinn_Reklame_Fjellulla_emballasje_1
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_emballasje_2

Det har vært veldig spennende å ta del i denne reisen, og det er ekstra gøy når vi ser at samarbeidet bærer frukter. 

VinnVinn_Reklame_Fjellulla_foto_3
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_foto_4
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_foto_5
VinnVinn_Reklame_Fjellulla_foto_6